برگزاری بیست و هشتمین شورای راهبردی مجموعه مدد ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۷ |

بیست و هشتمین شورای راهبردی مجموعه مدد ایران با حضور ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد؛ این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ ۷ اسفند ماه در سالن شورا ساختمان مرکزی دانشگاه تشکیل گردید.
ابتدا دکتر ولایی مدیر مجموعه مدد گزارشی از عملکرد مجموعه برای حاضرین ارائه کرد که مورد بحث و تبادل نظرقرار گرفت.
در ادامه مدیر داروخانه های بیمارستانی گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص راه اندازی داروخانه آموزشی دانشکده داروسازی  در مرکز درمانی حضرت رسول اکرم (ص)و نیروی انسانی  ارائه نمود  که اعضا نظرات خود را اعلام کردند.

در پایان جلسه دکتر کوهپایه زاده بر اقدامات مناسب و قابل توجه مجموعه مدد در مدت بحران ویروس کرونا صحه گذاشتند و از تلاش شبانه روزی همه همکاران این مجموعه تقدیر نمود.

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر