معارفه مدیر جدید داروخانه شفایحیائیان مورخ 98/01/19

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۹ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، مراسم تکریم دکتر طالاری، مدیر پیشین داروخانه بیمارستان شفا یحیائیان و معارفه دکتر نیاسری به‌عنوان مدیر جدید این مرکز مورخ 98/01/19 در محل داروخانه آن بیمارستان برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکترباقری، مدیر عامل بیمارستان شفایحیائیان بیان نمودند: در سالهای قبل از ایجاد مجموعه مدد با مشکلات عدیده ای در زمینه تأمین دارو و تجهیزات روبرو بودیم بطوریکه هم بیمار و هم بیمارستان با این مشکل مواجه بودند ولی از زمان تأسیس مجموعه مدد و همکاری بسیار خوبشان در طول این مدت  در مذاکره با شرکت های مختلف تجهیزات منفعت دانشگاه را در نظر قرار می‌دادند و با حداقل منابع حداکثر تجهیزات را فراهم می‌کردند.
در ادامه دکتر فتحی، سرپرست مجموعه مدد ایران گفت: در ابتدا با مشکلات و چالش هایی در راه اندازی مواجه بودیم، اما درحال حاضر به عنوان یک الگوی موفق مورد استقبال سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته که امیدوارم این مجموعه هم‌چنان باقی بماند. ایشان همچنین از زحمات و تلاش های شبانه روزی دکتر طالاری در مدت حضورشان در داروخانه بیمارستان شفا تقدیر نمودند.
در حاشیه این مراسم، دکتر فتحی با حضور در داروخانه بیمارستان شفا و جمع پرسنل داروخانه، بر لزوم اجرا و اصول 6گانه مدنظر ریاست محترم دانشگاه مبنی بر پاسخگوئی، شفافیت، صرفه جوئی و ... تأکید نمودند . وی همچنین گفت: همه ما با تلاش و کار مضاعف در سال جدید ارزشهای این مجموعه را به نحو احسن ارتقا خواهیم داد. و مدیر جدید داروخانه سرکار خانم دکتر نیاسری که از مدیران متعهد و دلسوز مجموعه مدد می باشند معارفه و از زحمات دکتر طالاری مدیر اسبق داروخانه تقدیر و تشکر نمودند.

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر