تودیع و معارفه جانشین مدیر داروخانه فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۸ |
معارفه جانشین مدیر داروخانه بیمارستان فیروآبادی با حضور مدیر عامل و جمعی از مدیران بیمارستان، سرپرست و مدیران مجموعه مدد ایران برگزار شد.
در این مراسم دکتر سروش بعنوان مدیر جدید داروخانه معارفه شدند و از خدمات دکتر سجادی مدیر اسبق داروخانه تقدیر و تشکر شد.
در این مراسم دکتر طاویرانی، مدیر عامل مرکز فیروزآبادی گزارش کوتاهی از روند امور بیمارستان که نقطه حساسی از نظر موقعیت جغرافیائی دارد ارائه کرد. وی به همکاری مناسب و شایسته دکتر سجادی مدیر داروخانه اشاره کرد و ایشان را از مدیران توانمند نام برد و حضور چندین ساله ایشان در این مرکز را بعنوان یک اداره کننده در بحث دارو و تجهیزات از نقاط قوت حضور دکتر سجادی دانسته و یادآور شد که دکتر سجادی در تمامی موارد، با روی گشاده و  با تعاملی بجا بحرانها و حساسیت های این مرکز را درک نموده و آنها را مرتفع می نمود.
پس از آن دکتر فتحی ضمن تقدیر از عملکرد  دکتر سجادی در داروخانه بیمارستان فیروزآبادی، جناب آقای دکتر سروش را که سابقه مدیریت در داروخانه های شفا، سرپرستی اداره تجهیزات ستاد و انبارداری بیمارستان فیروزگر را داشتند بعنوان جانشین آقای دکتر سجادی معرفی کردند.
در این مراسم نیز معاونین درمان و فنی مرکز فیروزآبادی از مشکلات و حساسیتهای آن مرکز یاد کردند و از مدیر جدید داروخانه خواستند که تعامل پیشین داروخانه با بخشها و پزشکان و کادر درمان آنها حفظ گردد و برای مدیر جدید داروخانه جناب آقای دکتر سروش آرزوی موفقیت نمودند.
در حاشیه این مراسم، دکتر فتحی با حضور در داروخانه بیمارستان فیروز آبادی و پرسنل داروخانه، بر لزوم اجرا و اصول 6گانه مدنظر ریاست محترم دانشگاه مبنی بر پاسخگوئی، شفافیت، صرفه جوئی و ... تأکید نمودند . وی همچنین گفت: همه ما با تلاش و کار مضاعف در سال جدید ارزشهای این مجموعه را به نحو احسن ارتقا خواهیم داد.

دفعات مشاهده: 359 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر