مراسم تودیع و معارفه مدیر جدید داروخانه شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۸ |
مراسم معارفه مدیر جدید داروخانه بیمارستان شهدای هفتم تیر با حضور سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران، مدیر عامل بیمارستان ، مدیران اداری و مالی و روابط عمومی مجموعه مدد ایران، جمعی از پرسنل بیمارستان و همچنین کارکنان داروخانه این مراکز برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، سرکار خانم دکتر فتحی و مدیر عامل بیمارستان شهدای هفتم تیر مطالبی را در خصوص عملکرد مدیران اسبق این مراکز و روند رو به پیشرفت مجموعه مدد ایران بیان کردند.
در مراسم معارفه مدیر جدید داروخانه شهدای هفتم تیر، جناب آقای دکتر زارع از همکاری و تعامل شایسته سرکار خانم دکتر نیاسری طی مدت تصدی مدیریت داروخانه صحبت نموده و فرمودند دکتر نیاسری در طی حضور در آن بیمارستان روابط و تعامل بسیاری با بخشها داشته و دبیر چندین کمیته در آن بیمارستان بوده  است و توانسته است در بحث هزینه ها، صرفه جوئی های دارو و تجهیزاتی را برای بیمارستان و همچنین مجموعه مدد داشته باشد و در ادامه، حضور مدیر جدید جناب آقای دکتر طالاری را بعنوان ادامه دهنده کارهای مدیر قبلی شایسته دانستند.
در حاشیه این مراسم سرکار خانم دکتر فتحی در داروخانه بیمارستان شهدای هفتم تیر حضور یافتند و جناب آقای دکتر طالاری را بعنوان مدیر جدید آن مرکز به پرسنل داروخانه معرفی نمودند و برای ایشان آرزوی موفقیت کرده و از عملکرد مناسب و دقیق خانم دکتر نیاسری تقدیر و یادآور شدند که اصول 6گانه مدنظر ریاست محترم دانشگاه مبنی بر پاسخگوئی، شفافیت، صرفه جوئی و ... را مدنظر قرار دهند و از کلیه پرسنل داروخانه و مدیران خواستند در این سال با کار مضاعف، تلاش بیشتری در راستای حفظ ارزشهای این مجموعه داشته باشند.
در ادامه نیز سرکار خانم دکتر نیاسری پرسنل داروخانه را همراهان شایسته ای دانست و از آنها خواستند تا همکاری و تعامل سابق را با مدیر جدید داروخانه جناب آقای دکتر طالاری داشته باشند و دکتر طالاری نیز از حضور در این داروخانه اظهار رضایت کرد و شروع همکاری در این مرکز را بعنوان یک عضو از مجموعه مدد ایران خوش یمن دانست.

دفعات مشاهده: 288 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر