حضور دکتر فتحی بهمراه پرسنل ستادی مجموعه مدد در دفتر معاون غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۷ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران: سرکار خانم دکتر فتحی در این دیدار نوروزی از حمایتهای شبانه روزی و خالصانه جناب آقای دکتر ولائی تشکر و قدردانی نمودند. همچنین دکتر ولایی با اذعان این مطلب که نیروهای جوان و پرتلاش مجموعه مدد ایران دارای انگیزه بالا کاری می باشند خاطر نشان داشتند که مجموعه مدد ایران بعنوان نمونه پایلوت در کشور دارای توانمندی لازم در زمینه تآمین دارو و تجهیزات بوده و عملکرد مثبت و تاثیرگذار این مجموعه توسط ریاست محترم دانشگاه نیز مورد تأیید می باشد.
دکتر ولایی ضمن آرزوی موفقیت برای سرکار خانم دکتر فتحی و کلیه پرسنل این مجموعه تاکید نمودند که در روند نظارتی ارزیابان معاونت غذا و دارو و همچنین کلیه مدیران دانشگاه طی ایام نوروز نشان از کارایی شایسته کلیه پرسنل ستادی و محیطی مجموعه مدد ایران در خدمت رسانی به مردم دارد.
در حاشیه این دیدار نوروزی نیز دکتر فتحی از حضور و حمایتهای تاثیر گذار معاون غذا و دارو دانشگاه تشکر نمودند.

دفعات مشاهده: 360 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر