بازدید از داروخانه های بیمارستانهای فاطمه(س)،فیروزگر و هفتم تیر و فیروزآبادی در یازدهمین روز نوروز1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۱ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران: دکتر فتحی در بازدیدهای نظارتی خود در ایام نوروز 98، در داروخانه مراکز فاطمه(س)، فیروزگر،هفتم تیر و فیروزآبادی حضور یافته و  از نزدیک در جریان خدمات ارائه شده در این ایام قرار گرفت.
سرپرست مجموعه مدد ایران از کلیه مدیران و پرسنل این مراکز که در شیفتهای از قبل تعیین شده با تمام توان در حال خدمت رسانی می باشند قدردانی بعمل آوردند.
 همچنین دکتر فتحی در این بازدیدها از داروخانه کلینیک ویژه مرکز فیروزآبادی بازدید نموده و از نزدیک روند فعالیت این داروخانه را مورد ارزیابی قرار دادند.
سرپرست مجموعه مدد ایران در بازدید از بیمارستان هفتم تیر اذعان داشتند که داروخانه اتاق عمل این مرکز با توجه به تناسب نوع فعالیت در ایام نوروز خدمت رسانی مستمر و شایسته ای داشتند.
سرکار خانم دکتر فتحی در بازدید از داروخانه بیمارستان های فاطمه(س) و فیروزگر اعلام داشتند که امورات به نظم سابق در حال انجام بود.
شایان ذکر است دکتر فتحی اعلام داشتند که در این بازدیدها، رضایتمندی از نحوه خدمت رسانی به مراجعین و همیاری با کادر درمان بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران بسیار مشهود بوده و کلیه همکاران در نهایت تلاش به وظیفه خود عمل نمودند.

دفعات مشاهده: 294 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر