بازدید دکتر فتحی از داروخانه بیمارستانهای سجاد شهریار و امام حسین بهارستان در 10 فرودین 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۰ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران: دکتر فتحی ضمن بازدید از داروخانه این مراکز از نزدیک در جریان خدمات ارائه شده در این ایام قرار گرفت.
سرپرست مجموعه مدد ایران از حضور کلیه پرسنل، مسئولین فنی و مدیران این مراکز در شیفتهای از قبل تعیین شده تشکر و قدردانی  نمودند.
دکتر فتحی در این بازدیدها از فضای جدید داروخانه بستری امام سجاد(ع)شهریار و تک پیچ شدن نسخ در این مرکز دیدن نموده و روند تحویل داروها بصورت تک پیچ را مورد ارزیابی قرار دادند. همچنبن اذعان داشتند در داروخانه بیمارستان امام حسین بهارستان علی رغم حجم زیاد مراجعات  کلیه امور به خوبی در حال انجام می باشد.
در حاشیه این بازدیدها نیز  کادر درمان از عملکرد داروخانه در ایام نوروز و خدمت رسانی به مراجعین ابراز رضایت نمودند.

دفعات مشاهده: 363 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر