بازدید دکتر فتحی از مراکز شهید مطهری و هاشمی نژاد در هفتمین روز 1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۷ |

سرپرست مجموعه مدد ایران روز چهارشنبه 7 فروردین 98 با حضور در بیمارستانهای شهید مطهری و هاشمی نژاد از داروخانه و انبار دارویی این مراکز بازدید کردند.سرکار خانم دکتر فتحی در گفت‌وگو با روابط عمومی مجموعه مدد ایران گفت: به لطف خدا همه داروخانه های بازدید شده به‌طور کامل فعال بودند. ما هم در تعطیلات نوروز برای تبریک عید به همکاران و یک ارزیابی کلی از وضعیت این مراکز بازدید کردیم.
دکتر فتحی نکته قابل‌توجه در این بازدید را حضور فعال کلیه پرسنل و مدیران داروخانه ها در بیمارستان‌ها اعلام کرد و با بیان اینکه خدمت‌رسانی در بیمارستان‌ها بدون وقفه ادامه دارد گفت: همه کادر داروخانه طبق برنامه از قبل تعیین شده خدمت‌رسانی می‌کنند. و همان‌طور که انتظار می‌رفت مراکز فعال بود و رضایت بیماران و کادر درمان بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران الحمدالله حاصل شده است و به همکاران خداقوت می گویم و از زحماتی که می‌کشند تشکر می کنم.
سرکار خانم دکتر فتحی همچنین اذعان داشتند که در این بازدیدها از دفاتر پرستاری بیمارستانهای شهید مطهری و هاشمی نژاد دیدن بعمل آوردند و با مترون و پرستارهای بیمارستانهای فوق صحبت نموده که کادر بیمارستان از عملکرد داروخانه و همکاری متقابل با بیمارستان رضایت داشتند.

دفعات مشاهده: 287 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر