حضور دکتر کوهپایه زاده در مجموعه مدد ایران در هفتمین روز سال 1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۷ |
روز چهارشنبه مورخ 7 فروردین 1398 دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه از مجموعه مدد ایران بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران دکتر کوهپایه زاده ضمن بازدید از فضای مجموعه مدد ایران و نشست با سرکار خانم دکتر فتحی از عملکرد این مجموعه طی سال 1397 اعلام رضایتمندی داشتند. در این دیدار دکتر کوهپایه زاده روند پیشرفت مجموعه مدد ایران را ارزیابی کردند. ایشان خاطر نشان نمودند در سال 98 مجموعه مدد با نگاهی متفاوت در زمینه مدیریت خرید دارو و تجهیزات با تشکیل اتاق فکر اقتصاد دارو حرکت نماید به نحوی که این مجموعه پویاتر و فعالتر از سالهای گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.
در این دیدار نیز سرکار خانم دکتر فتحی از فعالیتهای نوروزی مراکز تابعه مجموعه مدد گزارشی ارائه دادند و بیان داشتند که کلیه مدیران و پرسنل داروخانه های بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران با تلاش و توان بالا در خدمت رسانی به مراجعین و همیاری با کادر درمان در این ایام حضور دارند.

دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر