بازدید از داروخانه بیمارستانهای روانپزشکی، شهید فهمیده و شهدای یافت آباد در ششمین روز نوروز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۶ |
به نقل از روابط عمومی مجموعه مدد ایران:
در ششمین روز از سال 1398 سرپرست مجموعه مدد ایران از داروخانه بیمارستانهای روانپزشکی، شهید فهمیده و شهدای یافت آباد بازدید بعمل آوردند.
سرکار خانم دکتر فتحی ضمن حضور در این مراکز اذعان داشتند که مراکز تابعه مجموعه مدد ایران همیشه و در همه حال آماده خدمت رسانی به مراجعین می باشند. همچنین کلیه مدیران و پرسنل مراکز تابعه در طول مدت ایام نوروزی، به صورت مستمر به ارائه خدمت به بیماران نظارت و در خصوص رفع مشکلات به سرعت اقدام می کنند.
سرپرست مجموعه مدد ایران در این روز از فضای جدید داروخانه بیمارستان شهید فهمیده بازدید نموده و از همیاری مدیر عامل بیمارستان در این خصوص تقدیر و تشکر نمودند.

دفعات مشاهده: 291 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر