بازدیدهای نظارتی سرپرست مجموعه مدد ایران در ایام نوروز از مراکز تابعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ |
به نقل از روابط عمومی مجموعه مدد ایران:
 این بازدید­ها که از سری بازدیدهای نظارتی سرپرست مجموعه مدد ایران می باشد با هدف نظارت بر روند انجام کار مراکز در ایام نوروز، مشاهده روند بازسازی فضای داروخانه و انبار مراکز و ... انجام می گیرد .در این بازدیدها نحوه خدمت رسانی به بیماران و همکاری مدیران و پرسنل داروخانه جهت تأمین دارو و لوازم مراجعه کنندگان و همیاری با بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد ارزیابی قرار می گیرد.
سرکار خانم دکتر فتحی ضمن تاکید بر این موضوع که با برنامه ریزی های صورت پذیرفته هیچکدام از مراکز تابعه این مجموعه در ایام نوروز تعطیل نشده اند اشاره داشتند که بیماران در مراجعه به داروخانه های تابعه جهت تأمین دارو و تجهیزات مورد نیاز با کمبود مواجه نمی­باشند، همچنین از مدیران و پرسنل داروخانه که صمیمانه یار و یاور این مجموعه بوده اند کمال تقدیر و تشکر را داشتند.
همزمان با پنجمین روز از آغاز سال ۱۳۹۸ سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران از انبار جدید داروخانه بیمارستان شهید اکبرآبادی، فضای جدید داروخانه بیمارستان لولاگر و همچنین داروخانه بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) به جهت تخصصی بودن آن و حساسیت در مراقبت از کودکان نیز بازدید بعمل آوردند.
شایان ذکر است بازدیدهای سرپرست مجموعه مدد ایران از مراکز تابعه در ایام نوروز ادامه خواهد داشت

دفعات مشاهده: 240 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر