برگزاری پنجمین جلسه شورای مدیران مجموعه مدد در سال 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
پنجمین جلسه شورای مدیران مجموعه مدد ایران روز دوشنبه مورخ 13 آبان در دفتر سرپرست مجموعه برگزار گردید.
در این جلسه که با محوریت انبارگردانی برگزار شد، دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ضمن اشاره به نتایج جلسات برگزار شده طرح تحول سلامت، از مدیران مراکز خواست تا نسبت به صرفه جویی های دارو و تجهیزات، کنترل موجودی انبار و ... نهایت توجه را داشته باشند.
در ادامه نیز به معرفی تعدادی از مدیران جدید پرداختند و برای مدیران اسبق مراکز روانپزشکی، شهید مطهری و هاشمی نژاد آرزوی موفقیت داشتند و از تلاش چند ساله آنها در مدیریت مراکز قدردانی نمودند.
همچنین معاون داروسازی بالینی و مدیر مالی مجموعه مدد نیز، موارد مورد توجه را به مدیران داروخانه ها یاداور شدند.
در انتهای جلسه مدیران مراکز نیز مشکلات و موارد پیشرو در مراکز خود را مطرح نمودند.

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر