شروع هفته پیشگیری از مسمومیت ها و تلاش داروسازان مجموعه مدد جهت بالا بردن آگاهی عمومی مردم و کارکنان بیمارستانها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱ |
برای رسیدن به هدف کاهش بروز مسمومیت ها راهکارهایی مانند تمرکز بر آموزش نحوه بروز مسمومیت ها ، پیشگیری از مسمومیت در کودکان، مسمومیت ناشی از ‏داروها، سموم دفع آفات، مواد شیمیایی، سوء مصرف مواد، مسمومیت با فلزات سنگین، گیاهان سمی و گزنده ها ، گازها و منوکسید کربن و ارتقاء دانش جامعه درخصوص خطرات ناشی از مسمومیت ها و نحوه برخورد با این ‏رخداد سودمند می باشد.
دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران بیان داشتند از آنجایی که اول تا هفتم آبان ماه هفته پیشگیری از مسمومیت ها در کشور نامگذاری شده است ، داروخانه های تحت پوشش مجموعه مدد بعنوان یکی از حلقه های درمان مسئول آموزش در این خصوص می باشند . وی هدف از برگزاری این هفته را اطلاع رسانی و آموزش مردم به منظور انجام اقدامات عملی برای پیشگیری از بروز مسمویت ها عنوان کرد.
سرپرست مجموعه مدد یاد آور شد :اغلب مسمویت ها چه عمدی و چه اتفاقی قابل پیشگیری و درمان است و آموزش و بالا بردن سطح آگاهی مردم بهترین راهکار پیشگیری از بروز مسمومیت به شمار می رود.
ایشان افزودند که داروسازان مجموعه مدد همسو با اهداف این هفته اقدام به تهیه پوستر، پمفلت ، تیزرهای آموزشی و ... جهت بیماران و کادر درمانی نموده اند.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر