برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی عملکرد پرسنل بصورت مجازی توسط مجموعه مدد ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱ |
همزمان با شروع ارزیابی عملکرد سال 98 کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئول آموزش مجموعه مدد ایران نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی عملکرد پرسنل این مجموعه اقدام کردند.
در این کارگاه آموزشی که بصورت مجازی برگزار شد کلیه نمایندگان و مدیران مراکز تابعه این مجموعه با نحوه ارزیابی عملکرد کارکنان آشنا شدند و آموزش لازم را دریافت نمودند.
سرکار خانم دکتر فتحی ضمن تائید خبر برگزاری این کارگاه آموزشی بیان داشتند که مجموعه مدد نیز همسو با اهداف دانشگاه در این زمینه حرکت می کند. ایشان خاطر نشان کردند که ارزیابی عملکرد با شیوه جدید راهی به سوی تحقق اهداف مجموعه مدد خواهد بود.
مسئول برگزاری این کارگاه آموزشی مجازی سرکار خانم نریمیسا بعنوان مسئول آموزش مجموعه مدد می باشد. این کارگاه مجازی طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت تا نتیجه لازم از آموزش همه پرسنل تحقق یابد.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر