برگزاری بیست و هفتمین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۹ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد؛ بیست و هفتمین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد عصر دوشنبه 29 مهر با حضور دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان رئیس شورای راهبردی، دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع ، دکتر ولایی معاون غذا و دارو، دکتر توکلی معاون درمان، آقای مزدکی مدیرمالی دانشگاه، آقای اعظمی مدیر بودجه دانشگاه و دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران به عنوان اعضا این شورا برگزار شد.
سرپرست مجموعه مدد ایران در گفتگو با روابط عمومی مجموعه مدد ضمن تسلیت ایام سوگواری اربعین حسینی بیان داشتند که کلیه امور جاری و برنامه های آتی مجموعه مدد از جمله موضوعاتی بود که در این نشست مطرح گردید.
دکتر فتحی افزودند که راه اندازی داروخانه آموزشی در مرکز حضرت رسول(ص)، پرداخت مطالبات شرکتهای دارو و تجهیزاتی، ارائه مصوبات جدید و تبادل نظر پیرامون مصوبات قبلی از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بوده است.
ایشان خاطر نشان کردند که دراین جلسه اعضا شورا بر برنامه ریزی به منظور افزایش توانمندی مجموعه مدد ایران و پیشبرد اهداف دانشگاه در اداره داروخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران توسط این مجموعه تاکید داشتند.
در ادامه اعضای شورای راهبردی نظرات خود را پیرامون روند فعالیتهای این مجموعه بیان نمودند و در پایان مقرر شد با نظارت شورای راهبردی،برنامه ریزی کارهای آتی مجموعه مدد ایران صورت پذیرد.

دفعات مشاهده: 119 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر