برگزاری جلسه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی مراکز تابعه مجموعه مدد ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۳ |
جلسه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی در تاریخ 98/06/23 با حضور مدیران داروخانه های تابعه و معاون بالینی داروسازی  مجموعه مدد ایران برگزار گردید.
در این جلسه 2 ساعته استانداردهای بخش مراقبتهای دارویی در اعتباربخشی آموزش داده شد و پیرامون مشکلات مراکز در خصوص سنجه های این بخش بحث و تبادل اطلاعات صورت پذیرفت.

دکتر واحدی معاون بالینی داروسازی مجموعه مدد اعلام داشتند که این جلسه در راستای توانمندسازی و آماده سازی مراکز جهت اعتباربخشی برگزار شد.
ایشان افزودند با عنایت به نزدیک بودن زمان شروع بازدیدهای ادواری اعتباربخشی داروخانه های مجموعه مدد ایران و لزوم اصلاح نقاط قابل ارتقاء، تحلیل نتایج اعتباربخشی مراکز طی سنوات گذشته جلسه هم اندیشی جهت ارتقا سطح مراکز برگزار گردید. امید است از نتایج مکتسبه حداکثر بهره برداری صورت گرفته و با عزم مدیران داروخانه های مجموعه، شاهد ارتقاء ایمنی بیمار و فرآیند های درمانی باشیم.

دفعات مشاهده: 148 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر