حضور داروسازان بازرسی مجموعه مدد در کارگاه آموزشی قوانین و مقررات بازرسی مخصوص اداره دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۱ |
به گزارش روابط عمومی مجوعه مدد ایران: داروسازان بازرس مجموعه مدد در اولین کارگاه  آموزش قوانین و مقررات بازرسی که روز دوشنبه 11شهریور سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار گردید شرکت داشتند.
کارگاههای آموزش قوانین و مقررات بازرسی با هدف ارتقاء توانایی کارشناسان در زمینه نحوه صحیح بازرسی ها برنامه ریزی و اجرا می گردد. محور های اصلی آموزش در این کارگاه آشنایی کارشناسان نظارت با قوانین و مقررات بازرسی و رفع مشکلات و ابهامات حقوقی در زمینه بازرسی ها بود.
در این کارگاه دوساعته، داروسازان بازرسی مجموعه مدد با هدف افزایش آگاهی در زمینه بازرسی و نظارت بر امور دارویی حضور یافتند.

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر