برگزاری جلسه هم اندیشی و ارائه راهکارهای یکپارچه سازی دارویی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد:جلسه هم اندیشی و ارائه راهکارهای یکپارچه سازی دارویی روز چهارشنبه مورخ 7شهریورماه در دفتر سرپرست مجموعه مدد ایران برگزار شد.
در این جلسه 2 ساعته که با هدف یکسان سازی نام و کد داروها و در نتیجه استفاده بهینه در زمینه الکترونیک شدن نسخ برگزار شد، جناب آقای دکتر ولایی معاون غذا و دارو، جناب آقای دکتر طهرانی مدیر فنآوری اطلاعات دانشگاه بهمراه تعدادی از همکاران آن واحد و سرکار خانم دکتر فتحی بهمراه تعدادی از مدیران مجموعه مدد ایران حضور داشتند.
دکتر ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به تلاشهای مجموعه مدد در اجرای یکپارچه سازی نام داروها در سیستم HIS، به لزوم ایجاد داشیورد مدیریتی مجموعه مدد، ایجاد بستر مناسب جهت اتصال HIX و HIS در زمینه الکترونیک شدن نسخ در مرحله اول برای بیماران خاص و در ادامه برای سایر بیماران مواردی را بیان داشتند.
در ادامه دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد و دکتر طهرانی مدیر فنآوری اطلاعات دانشگاه نیز بر ایجاد زیرساختهای مناسب اجرای این برنامه تاکید نمودند.
همچنین در این جلسه هم اندیشی، سرکار خانم دکتر عیانی از اساتید هیات علمی دانشگاه ایران گزارشی از فواید اجرای یکپارچه سازی نام داروها در الکترونیک کردن نسخ ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر