تامین و ارسال دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز اردوی جهادی شهرستان نورآباد لرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
روابط عمومی مجموعه مدد ایران از تامین و ارسال دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز اردوی جهادی شهرستان نورآباد لرستان خبر داد.
سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد گفت: تلاش در جهت ارتقاء سلامت جامعه با برگزاری اردوهای جهادی از اهم وظایف دانشگاه­های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور است. تحقق این امر جز با همیاری و همت همکاران میسر نخواهد شد. که با توجه به رویکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران و در راستای اهداف مجموعه مدد ایران در جهت تامین دارو و تجهیزات پزشکی وخدمت رسانی در مناطق نیازمند در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.

دکتر فتحی اظهار داشت: دارو و تجهیزات پزشکی اردوی جهادی شهرستان نورآباد لرستان پیرو دستور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کوهپایه زاده و تاکیدات ایشان مبنی بر همراهی مجموعه مدد با کادر درمان و جامعه پزشکی بسیج و مکاتبات انجام شده با آقای کارخانه مدیر محترم بسیج دانشجویی تامین گردید.
وی ادامه داد: در اردوی خدمت رسانی شهرستان نورآباد لرستان 81 قلم دارو به تعداد 26526 با کمک مدیر داروخانه و انبار دارویی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) به ارزش ریالی 142/053/280  تهیه گردیده است.
وی افزود: مجموعه مدد ایران در طی 6سال گذشته که از تاسیس آن میگذرد همواره در اینگونه فعالیتها همکاری نموده است. تامین دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستان صحرایی در حرم مطهر در سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی از سال 93 تا 98، تامین دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستان صحرایی گلستان ، تامین دارو و تجهیزات پزشکی سیل زدگان شهرستان هویزه، تامین دارو و تجهیزات پزشکی اورژانس شهرستان بهارستان، و ... از جمله کارهای انجام شده توسط این مجموعه می باشد که با محوریت انبار دارویی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص) و همکاری سایر داروخانه های تابعه این مجموعه و سفارش به شرکتهای دارو و تجهیزات پزشکی انجام شده است.

دفعات مشاهده: 142 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر