نهمین جلسه شورای مدیران داروخانه های بیمارستانی مجموعه مدد ایران در سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران:
نهمین جلسه شورای مدیران مجموعه مدد ایران مورخ 97/10/10 و در محل سالن اجتماعات بیمارستان امام حسین(ع) بهارستان برگزار گردید. در این روز سرکار خانم دکتر فتحی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در خصوص چشم انداز فعالیتهای این مجموعه نظرات خود را اظهار نموده و در ادامه نیز هرکدام از مدیران نقطه نظرات و موارد مراکز تحت مدیریت خود را بیان داشتند. برگزاری این جلسه که همزمان با سالگرد تأسیس فعالیت مجموعه مدد ایران بوده است و سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه پیام تبریک صادر نمودند.
بسم الله الرحمن الرحیم
مجموعه مدد ایران که به برکت جمهوری اسلامی ایران و پشتوانه مردم تاسیس و در طول 5 سال، توسعه و پیشرفت داشته است و توانست ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ارزشمندی را در ارائه دارو و تجهیزات برای بیماران کشور ایجاد نماید.
مجموعه مدد ایران در اول دیماه 1392 تأسیس و با حمایت مدیران فرهیخته دانشگاه و کارکنان داروخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران توانسته است با مدیریت متمرکز ارائه خـدمات دارویی و تجهیزاتی، همسو با طرح تحول نظام سلامت به تأمین نیاز بیماران و افزایش رضایتمندی آنها بپردازد.
لازم می دانم به رئیس، معاونین، مدیران، کارشناسان، همکاران و مرتبطین با این مجموعه، سالگرد تاسیس مجموعه مدد ایران را تبریک عرض‌نموده، از همت و تلاش آنان تقدیر و برای همه این عزیزان در مسیر پیش‌رو توفیق و سربلندی آرزو نمایم.
حضور دراین مجموعه و خدمت به ملت شریف و عزیز فرصت مغتنمی است تا در جهت دستیابی به اهداف کیفی، توسعه‌ای و پیشرفت مجموعه گام برداشته و امیدواریم با همراهی همه همکاران در بخش‌های مختلف، شاهد تحقق این مهم باشیم ان‌شاءالله.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر