تقدیر از داروسازان نمونه مجموعه مدد ایران توسط ریاست دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۶ |
در جشن روز داروساز که با حضور دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه، دکتر مبارکی مدیر توسعه مدیریت  و منابع، دکترولایی معاون غذا و دارو ،مزدکی مدیرامور  مالی، سرابی مدیر بودجه  و سرکار خانم دکتر فتحی مدیر مجموعه مدد و دیگر مدیران و پرسنل معاونت و مجموعه مدد برگزار شد، دکتر ولایی معاون غذا  و دارو در ابتدا ضمن عرض گرامیداشت اعیاد  و  مناسبت روز کارمند و داروساز با اشاره به پیشرفت دارو و داروسازی در کشورمان گفت: قبل از انقلاب تنها 25 درصد از داروها در داخل کشورر ساخته میشد ولی  امروزه شاهد این هستیم که حدود 97درصد از داروها در داخل کشور ساخته شده و از این لحاظ در  تولید دارو کشور وضعیت خوبی را دارا می باشد.
همچنین دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه ایام فرخنده، روز داروساز و کارمند را به همکاران معاونت، داروسازان بالینی در بیمارستان ها و همکاران مجموعه مدد تبریک گفت و ادامه داد: خوشبختانه در 40سال اخیر  با همکاری شرکت های دارویی در سطح کشور چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی شاهد این بودیم که به نیاز های مردم در حوزه درمان و بالاخص حوزه داروسازی به خوبی پاسخ داده می شود.
کارهایی که در حوزه در مان صورت میگیرد حاصل دست رنج کاری تیمی و زنجیره ای بهم بافته است که در این زنجیره بدون شک نمی توان از اهمیت و جایگاه صنعت داروسازی گذشت. ایشان همچنین اذعان داشتند به لطف خدا و با همکاری همه اعضای مجموعه علوم پزشکی، این مجموعه توانسته گام بلندی را برداشته و به جرات میتوان گفت بعد انقلاب هیچ صنف دیگری نتوانسته همانند این صنف ممکلت را به استقلال برساند.
ریاست محترم دانشگاه همچنین در ادامه افزودند : در بحث بالینی و کلینیکال پذیرنده بیمار هستیم و بحث توریست درمانی را مورد توجه قرار دادیم و در سطح دنیا عملی وجود ندارد که ما قادر به انجام آن نباشیم و در تمام رشته ها با کیفیت بالا  با کمترین هزینه حتی بصورت رایگان به نسبت کشورهای خارجی، انجام میشود.
دکتر ناصری پور عنوان کرد: با بهبود کیفیت دارو ها، مدنظر قراردادن تجویز منطقی دارو، فرهنگ سازی های دارویی که بار قسمت عمده این قضیه بر دوش داروسازان خواهد بود میتوانیم در جهت بهبود اقتصاد مملکت و فرهنگ دارویی گام برداریم.
وی در ادامه گفت :با توجه به اهمیت دارو  و تجهیزات انتظار داریم همکاران و داروسازان بالینی در بیمارستان ها نظارت ها و همکاری های خوبی با مجموعه درمان بتوانیم مدیریت و  کنترل بهتری داشته باشیم.امیداریم در سایه ی این نظارت ها چه در حوزه دارو و چه در حوزه کارخانجات غذایی امنیت مردم را فراهم کرده و نا امیدی و عدم اطمینان بین مردم را از بین ببریم.
 رئیس دانشگاه ضمن تشکر از زحمات دکتر فتحی مدیر مجموعه مدد و همکارانشان، از مجموعه مدد بعنوان گامی خوب که در دانشگاه ایران برداشته شده یاد کرد و اظهار داشت: با مجموعه مدد بسیاری از مشکلات ما در بیمارستان ها، مراکز آموزشی و بهداشتی درمانی حل شده و با کمترین مشکلات در قسمت مطالبات دارویی مواجه هستیم و زنجیره تامین دارو در سالهای اخیر بخوبی تامین شده است.
همچنین در پایان نیز از داروسازان نمونه مجموعه مدد ایران تقدیر بعمل آمد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 385 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر