برگزاری دومین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۶ |
روز دوشنبه مورخ 97/06/06 دومین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1397   با حضور اعضا و سرپرست مجموعه مدد ایران در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.این جلسه با هدف بررسی وضعیت موجود مجموعه مدد ایران در سال 1397، میزان بدهی های دارو و تجهیزات مصرف پزشکی به شرکتها،مبحث نیروی انسانی و ... برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، در این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران به ارائه گزارشی از روند فعالیتهای مجموعه در سال 1397 و عملکرد نیروی انسانی در این سال پرداختند. در ادامه ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضای شورای راهبردی در خصوص سیاستگذاری مجموعه مدد ایران ایراد سخن نمودند. و فعالیتهای آتی مجموعه مدد ایران مورد بازبینی قرار گرفت.
در حاشیه برگزاری این جلسه، مراسم گرامیداشت روز داروساز با حضور جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر مبارکی معاون توسعه، جناب آقای سرابی مدیر بودجه و جناب آقای مزدکی مدیر مالی، جناب آقای دکتر ولایی و کلیهمعاونین و مدیران ستادی معاونت غذا و دارو و مجموعه مدد ایران برگزار  و از  داروسازان نمونه نیز تقدیر بعمل آمد.
همچنین بعد از این مراسم دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه بهمراه سایر اعضاء شورای راهبردی از ساختمان مجموعه مدد ایران بازدید بعمل آورده و از نزدیک فعالیتهای این مجموعه را رصد نمودند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر