اولین جلسه کمیته HIS مجموعه مدد ایران در سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۱ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، روز دوشنبه مورخ 97/03/21 اولین جلسه کمیته HIS مجموعه مدد با حضور اعضا برگزار گردید.
این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران به همراه اعضای گروه و چندتن از پرسنل داروخانه های تابعه و در غیاب نماینده شرکت رایاوران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، در این نشست، اعضای کمیته با حضور در محل دفتر سرپرست مجموعه مدد ایران به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیماتی را در زمینه رفع مشکلات اتخاذ نمودند. این جلسه با محوریت یکسان سازی نام تجهیزات، رفع مشکلات دستگاه نصب بارکد خوان در انبارهای دارویی مراکز و پیگیری رفع مشکلات سیستم HIX از دانشگاه متبوع  و ... برگزار شد.

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر