برگزاری اولین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۶ |
روز یک شنبه مورخ 97/03/06 اولین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1397  با حضور اعضا و سرپرست مجموعه مدد ایران در محل دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
این جلسه با هدف بررسی وضعیت موجود مجموعه مدد ایران در سال 1397، میزان بدهی های دارو و تجهیزات مصرف پزشکی به شرکتها،مبحث نیروی انسانی و ... برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، در این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران به ارائه گزارشی از روند فعالیتهای مجموعه در سال 1397 و عملکرد نیروی انسانی در این سال پرداختند. در ادامه ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضای شورای راهبردی در خصوص سیاستگذاری مجموعه مدد ایران بحران ایراد سخن نمودند. و فعالیتهای آتی مجموعه مدد ایران مورد بازبینی قرار گرفت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر