سومین کمیسیون خرید مجموعه مدد ایران در سال 1397 با موضوعیت نوار تست قندخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
سومین جلسه کمیسیون خرید سال 1397 مجموعه مدد ایران با حضور اعضا در روز دوشنبه مورخ 97/02/31 در محل دفتر سرپرست مجموعه مدد ایران برگزار شد.
این جلسه با حضور جناب آقای تقوایی مدیر محترم حراست، جناب آقای دکتر هاشمی مدیر بازرسی و رسیدگی به شکایات، جناب آقای دکتر جوادنژاد سرپرست مدیریت درمان، سرکار خانم رضایی نماینده محترم مالی دانشگاه، سرکار خانم مهندس همایی مدیر محترم اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو و سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست محترم مجموعه مدد ایران در دفتر مدیریت این مجموعه کار خود را آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، جلسه با نام و یاد خداوند و سخنان سرپرست مجموعه مدد ایران آغاز گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر فتحی نسبت به ارائه نتایج حاصل از نمونه های ارسالی توسط شرکتهای ارائه کننده نوار تست قند خون پرداخته و سپس کیفیت، قیمت، میزان تخفیفات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اخذ گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر