دومین کمیسیون خرید مجموعه مدد ایران در سال 1397 با موضوعیت نتیجه نهایی اقلام ارتز و پروتز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۸ |
دومین جلسه کمیسیون خرید سال 1397 مجموعه مدد ایران با حضور اعضا در روز دوشنبه شنبه مورخ 97/02/17 در محل دفتر سرپرست مجموعه مدد ایران برگزار شد.
این جلسه با حضور جناب آقای تقوایی مدیر محترم حراست، جناب آقای دکتر بارانی مدیر محترم دارو و مواد اعتیادآور معاونت غذا و دارو، جناب آقای دکتر هاشمی مدیر بازرسی و رسیدگی به شکایات، جناب آقای دکتر جوادنژاد سرپرست مدیریت درمان، سرکار خانم رضایی نماینده محترم مالی دانشگاه، سرکار خانم شادکام نماینده مدیر محترم اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو و سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست محترم مجموعه مدد ایران و دو نفر از کارشناسان دانشکده توانبخشی آقایان دکتر جوانشیر و دکتر حاجی آقائی در دفتر مدیریت این مجموعه کار خود را آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، جلسه با نام و یاد خداوند و سخنان سرپرست مجموعه مدد ایران آغاز گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر فتحی نسبت به ارائه نتایج حاصل از نمونه های ارسالی توسط شرکتهای ارائه کننده اقلام ارتز و پروتز  پرداخته و سپس کیفیت، قیمت، میزان تخفیفات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اخذ گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر