اولین جلسه شورای مدیران داروخانه های بیمارستانی مجموعه مدد ایران در سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۱ |
اولین جلسه شورای مدیران داروخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1397 با حضور سرپرست، معاونین، مشاورین و کلیه مدیران داروخانه های تابعه و تعدادی از اعضای ستاد مجموعه مدد در روز دوشنبه مورخ 97/02/10 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، اولین جلسه شورای مدیران با نام و یاد خداوند متعال و با سخنان سرپرست مجموعه مدد آغاز گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر فتحی ضمن خوش آمدگویی به مدیران به مناسب آغاز سال 1397، به دستورالعمل جدید نحوه اداره بیمارستانها که توسط ریاست محترم دانشگاه به مراکز ابلاغ گردید، اشاره نمودند.
در ادامه سرپرست مجموعه مدد، به کارهای آتی این مجموعه اشاره داشته که از مهمترین آنها کمیته کارشناسی خرید دارو و ملزومات، خریدهای متمرکز دارویی در طی سال جدید، استفاده بهینه تر از پیک رسول و ... اشاره داشت.
در قسمت پایانی جلسه نیز، خانم دکتر رضائی بعنوان عضو جدید مجموعه مدد ایران معرفی گردید. در ادامه مدیران داروخانه های تابعه از مشکلات و امور انجام شده در داروخانه های تحت مدیریت خود صحبت نموده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر