برگزاری هجدهمین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۷ |
روز شنبه مورخ 96/12/26 هجدهمین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران با هدف بررسی عملکرد یکساله مجموعه مدد و با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران جناب آقای دکتر ناصری پور، معاون محترم توسعه و مدیریت منابع، معاون محترم غذا و دارو، معاون محترم درمان، مدیر محترم مالی دانشگاه، مدیر محترم بودجه دانشگاه و سرپرست مجموع مدد ایران در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، در این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران به ارائه گزارشی از روند فعالیتهای مالی مجموعه در سال 1396 و عملکرد نیروی انسانی و ... پرداختند. در این جلسه همچنین جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه پس از اطلاع از فعالیتهای انجام شده توسط این مجموعه، بر ارائه روند پرتوان مجموعه مدد در راستای سیاست های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ارائه خدمات عالی به بیماران در ایام نوروز و تعطیلات پیش­رو و نگرش افزایش سودآوری و بهره­وری مالی و نیروی انسانی در سال آینده تأکید نمودند.

دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر