برگزاری پنجمین جلسه کمیته HIS مجموعه مدد ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، روز سه شنبه مورخ 96/12/15 پنجمین جلسه کمیته HIS مجموعه مدد با حضور اعضا برگزار گردید.
در این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران، نماینده شرکت رایاوران جناب آقای مهندس سروی به همراه اعضای گروه حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، در پنجمین نشست، اعضای این کمیته با حضور در محل دفتر سرپرست مجموعه مدد ایران به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیماتی را در زمینه رفع موانع و مشکلات سامانه سپاس و یکسان سازی نام تجهیزات اتخاذ نمودند.
در حاشیه برگزاری این جلسه از جناب آقای مهندس سروی نماینده محترم شرکترایاوران به پاس یکسال همراهی با مجموعه مدد ایران تقدیر و تشکر بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 312 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر