نهمین کمیسیون خرید مجموعه مدد ایران در سال 1396 با موضوعیت بررسی انواع باند و گاز و پنبه مصرفی بیمارستانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ |
نهمین جلسه کمیسیون خرید سال 1396 مجموعه مدد ایران روز دوشنبه مورخ 96/10/25 در حالی آغاز شد که بنا به نظر شورای راهبردی مجموعه مدد ایران نام جلسات به کمیته کارشناسی دارو و ملزومات تغییر یافت. در ادامه با معرفی 2 عضو جدید این کمیته که با نظر ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ناصری پور شامل بر مدیر بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه و سرپرست مدیر درمان دانشگاه به این کمیته اضافه شدند ادامه پیدا کرد.
این جلسه با حضور جناب آقای تقوایی مدیر حراست، جناب آقای دکتر صادقی نماینده مدیر بازرسی و رسیدگی به شکایات، جناب آقای دکتر جوادنژاد سرپرست مدیریت درمان سرکار خانم شادکام نماینده مدیر محترم اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو، سرکار خانم رضائی معاون مالی دانشگاه و خانم دکتر فتحی سرپرست محترم مجموعه مدد ایران در دفتر مدیریت مجموعه مدد ایران شروع به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، در این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی به عنوان دبیر کمیته مذکور نسبت به ارائه نتایج حاصل از نمونه های ارسالی توسط شرکتهای ارائه کننده انواع باند و گاز و پنبه در فراخوان مجموعه مدد پرداخته و سپس کیفیت، قیمت، میزان تخفیفات با نظر اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین در این جلسه، در زمینه بررسی انواع چسب بیمارستانی و ساک بیمار در داروخانه های تابعه مجموعه مدد ایران و محصولات ارائه شده در فراخوان بعدی تصمیماتی اخذ گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 557 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر