پیام تبریک سرپرست مجموعه مدد ایران به مناسبت چهارمین سال تأسیس پیام تبریک سرپرست مجموعه مدد ایران به مناسبت چهارمین سال تأسیس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۹ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران:
به مناسبت چهارمین سال تأسیس مجموعه مدد ایران، جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه معاون محترم غذا و دارو، معاون محترم درمان، مدیر محترم مالی دانشگاه، مدیر محترم  بودجه دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد معاونت غذا و دارو از مجموعه مدد ایران دیدار نمودند.
در این دیدار جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم در جریان دستاوردهای چهارساله مجموعه مدد ایران قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی، در آستانه آغاز پنجمین سال فعالیت مجموعه مدد ایران سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه پیام تبریک صادر نمودند.
سلام علیکم؛
خداوند یکتا را سپاسگزاریم که ما را مورد لطف و رحمت خود قرار داد تا با همت بلند همکاران پرتلاشمان نقش به سزائی در عرصه خدمت رسانی در زمینه ارائه دارو و تجهیزات به بیماران داشته باشیم.
مجموعه مدد ایران در اول دیماه 1392 تأسیس و با حمایت مدیران فرهیخته دانشگاه و کارکنان داروخانه های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران توانسته است با مدیریت متمرکز ارائه خـدمات دارویی و تجهیزاتی، همسو با طرح تحول نظام سلامت به تأمین نیاز بیماران و افزایش رضایتمندی آنها بپردازد.
امید آن را دارم با یاری خداوند و عنایات حضرت ولی عصر (عج) و همراهی کلیه همکاران این مجموعه در جهت سلامت  بیماران و آرامش آنها گام برداریم.
چهارمین سالگرد تأسیس مجموعه مدد دانشگاه علوم پزشکی ایران را به تمامی همکاران ارجمندم تبریک عرض نموده و از خداوند سبحان، سلامت و سعادت را برایتان مسألت دارم.

من الله التوفیق
دکتر فاطمه فتحی
سرپرست مجموعه مدد

دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر