برگزاری هفدهمین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۵ |
در آستانه چهارمین سالگرد تأسیس مجموعه مدد ایران، روز شنبه مورخ 96/09/25 هفدهمین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران جناب آقای دکتر ناصری پور، معاون محترم غذا و دارو، معاون محترم درمان، مدیر محترم مالی دانشگاه، مدیر محترم  بودجه دانشگاه و سرپرست مجموع مدد ایران در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
این جلسه با هدف بررسی دستاوردهای مجموعه مدد ایران پس از چهارسال فعالیت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، در این جلسه جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه پس از اطلاع از دستاوردهای چهارساله مجموعه مدد ایران، بر ارائه روند پرتوان این مجموعه در راستای سیاست های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران و ارائه خدمات عالی به بیماران تأکید نمودند.
در حاشیه برگزاری این جلسه، جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضا شورای راهبردی از ساختمان مجموعه مدد ایران بازدید بعمل آوردند.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر