نشست مشترک معاون توسعه و منابع دانشگاه، مجموعه مدد ایران و تعدادی از شرکتهای دارو و تجهیزاتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۹ |
متن خبر مورد نظربه گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران نشست مشترک معاون توسعه و منابع دانشگاه، مجموعه مدد ایران و تعدادی از شرکتهای توزیع دارو روز شنبه 6 آبان ماه 96 با حضور معاون محترم توسعه و منابع دانشگاه، سرپرست مجموعه مدد، مدیر بودجه، مدیر مالی دانشگاه و مدیران ارشد تعدادی از شرکتهای دارویی برگزار شد.
در این نشست مواردی از جمله شرایط اقتصادی دانشگاه و کمبود نقدینگی به دلیل عدم وصول مطالبات بیمه ای و پیرو آن عدم پرداخت مطالبات شرکت های توزیع کننده دارویی موردبحث و تبادل‌نظر گذاشته شد.
دکتر مبارکی معاون محترم توسعه و منابع دانشگاه نیز  به ایراد بیاناتی در خصوص الویت بندی پرداخت مطالبات شرکت ها در راستای تأمین دارو و خدمت رسانی بهینه در اسرع وقت اشاره کرد.
همچنین در این نشست دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد در خصوص همکاری و تلاش حداکثری توزیع شرکت های دارویی در راستای تأمین دارو وجهت بیماران تقدیر و تشکر نمودند و گزارشی از میزان مطالبات ارائه نمودند.
در این خصوص نیز مدیران شرکت های دارویی پیشنهاد دادند که جهت ادامه روند تأمین دارو به مجموعه مدد ایران اصلاحاتی در روند پرداختی مطالباتشان صورت پذیرد.

دفعات مشاهده: 143 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر