ششمین کمیسیون خرید مجموعه مدد ایران در سال 1396 با موضوعیت بررسی ست سرم و آنژویکت یکبارمصرف بیمارستانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۴ |

ششمین جلسه کمیسیون خرید سال 1396 مجموعه مدد ایران با حضور اعضا در روز دوشنبه مورخ 96/07/03 در محل دفتر سرپرست مجموعه مدد ایران برگزار شد.
این جلسه با حضور جناب آقای تقوایی مدیر محترم حراست، سرکار خانم مهندس همایی مدیر محترم اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو، سرکار خانم رضائی معاون مالی دانشگاه و خانم دکتر فتحی سرپرست محترم مجموعه مدد ایران در دفتر مدیریت مجموعه مدد ایران شروع به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، جلسه با نام و یاد خداوند و سخنان سرکار خانم دکتر فتحی نسبت به ارائه نتایج حاصل از نمونه های ارسالی توسط شرکتهای ارائه کننده ست سرم و آنزیوکت در فراخوان مجموعه مدد پرداخته و سپس کیفیت، قیمت، میزان تخفیفات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین در این جلسه، در زمینه بررسی گاز و پنبه در داروخانه های تابعه مجموعه و محصولات ارائه شده در فراخوان بعدی تصمیماتی اخذ گردید.

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر