برگزاری اولین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲ |
روز سه شنبه مورخ 96/03/02 اولین جلسه شورای راهبردی مجموعه مدد ایران در سال 1396 با حضور برخی اعضا و سرپرست مجموعه مدد ایران در محل دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. این جلسه با هدف بررسی وضعیت مالی مجموعه مدد ایران در سال 1395، میزان بدهی های دارو و تجهیزات مصرف پزشکی به شرکتها و ایجاد سوله بحران برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، در این جلسه سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست مجموعه مدد ایران به ارائه گزارشی از روند فعالیتهای مالی مجموعه در سال 1395و جذب نیروی انسانی از طریق برگزاری آزمون پرداختند. در ادامه ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضای شورای راهبردی در خصوص سیاستگذاری مجموعه مدد ایران و ایجاد سوله بحران ایراد سخن نمودند. و فعالیتهای آتی مجموعه مدد ایران مورد بازبینی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 55 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر