AWT IMAGE

دومین کمیسیون خرید مجموعه مدد ایران در سال 1396 با موضوعیت بررسی نوارهای تست قند خون و ارزیابی البسه یکبارمصرف بیمارستانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |
این جلسه با حضور جناب آقای تقوایی مدیر محترم حراست، جناب آقای مزدکی مدیر محترم مالی دانشگاه، جناب آقای دکتر بارانی مدیرت محترم دارو و مواد اعتیادآور، سرکار خانم همایی مدیر محترم اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو و سرکار خانم دکتر فتحی سرپرست محترم مجموعه مدد ایران و در دفتر مدیریت مجموعه مدد ایران شروع به کار کرد. به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد، جلسه با نام و یاد خداوند و سخنان سرکار خانم دکتر فتحی و در ادامه سخنان آقای مزدکی در خصوص اهمیت و خرید کالاهای تولید داخلی آغاز گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر فتحی نسبت به ارائه نتایج حاصل از نمونه های ارسالی توسط شرکتهای ارائه کننده نوارهای تست قند خون در فراخوان مجموعه مدد پرداخته و سپس کیفیت، قیمت، میزان تخفیفات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین در این جلسه، در زمینه بررسی ارزیابی البسه یکبار مصرف در داروخانه های تابعه مجموعه و محصولات ارائه شده در فراخوان تصمیماتی اخذ گردید.

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر