اولین جلسه کمیته کسور مجموعه مدد ایران در سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۸ |
اولین جلسه کمیته کسور مجموعه مدد ایران در روز دوشنبه مورخ 96/02/18 تشکیل گردید. این کمیته با حضور سرپرست مجموعه مدد ایران بعنوان ریاست کمیته و اعضای کمیته برگزار شد. به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، اولین جلسه کمیته کسور سال 1396 با نام و یاد خداوند متعال و با سخنان سرپرست مجموعه مدد آغاز گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر فتحی ضمن خوش آمدگویی به اعضا و شروع بکار کمیته کسور در سال 96 با اعضای آن به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه کم شدن کسورات بیمه ای مراکز، یکسان سازی هتلینگ در مراکز و کسورات بیمه ای داروخانه شهید مطهری با حضور مدیر داروخانه مورد بحث قرار گرفت. در ادامه بحث تقدیر از نمایندگان بیمه گری نمونه در سال 96 مطرح شد.

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر