اولین جلسه شورای مدیران داروخانه های بیمارستانی در سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۱ |
به گزارش روابط عمومی مجموعه مدد ایران، اولین جلسه شورای مدیران با نام و یاد خداوند متعال و با سخنان سرپرست مجموعه مدد آغاز گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر فتحی ضمن خوش آمدگویی به مدیران به مناسب آغاز سال 1396، به اضافه شدن نیروهای کاراموز حاصل از آزمون استخدامی مجموعه مدد و حضور آنها در برخی از داروخانه های تابعه اشاره نمودند. در ادامه جلسه، هر کدام از معاونین و مدیران ستادی، گزارشی از عملکرد واحد خود در سال 1395 برای کلیه حاضرین در جلسه ارائه کردند.. همچنین مدیر داروخانه های فیروزگر نیز گزارشی از عملکرد سال 1395 خود ارائه داشتند. در ادامه سرپرست مجموعه مدد، به کارهای آتی این مجموعه اشاره داشته که از مهمترین آنها کمیسیونهای خرید مجموعه مدد ایران در طی روزهای آینده و خریدهای متمرکز دارویی در طی سال جدید اشاره داشت. در قسمت پایانی جلسه نیز، مدیران داروخانه های تابعه از مشکلات و امور انجام شده در داروخانه های تحت مدیریت خود صحبت نموده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دفعات مشاهده: 213 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر